Пожароизвестителни системи

Пожароизвестителни системи

Основният фактор, влияещ на безопасността на една сграда е опасността от пожар. Случайно причинен от човешка грешка или умишлен, пожарът е заплаха за човешкия живот, а материалните щети в много случаи са огромни. Това налага основният акцент да бъде поставен върху пожаробезопасността на  сградата.

          Рискът от пожар не може да бъде премахнат, но е възможно да бъде намален като се локализира в неговия ранен стадий чрез внедряването на пожароизвестителни системи.

          С дългогодишния си опит в проектирането, монтирането и поддържането на пожароизвестителни системи екипът на "Никнайс” ООД е изградил такива в хотели, обществени сгради, промишлени предприятия, болници, офис сгради, складове и др.

          Работейки с широка гама от продукти на реномирани световни производители можем да предложим подходящата система за всеки един голям или малък обект.

          Предлаганите от нас адресируеми и конвенционални пожароизвестителни системи са в съответствие с европейските стандарти и притежават сертификати за приложение в България.

          "Никнайс" ООД e оторизиран дилър на BOSCH СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ за България